elinize sağlık...senin için önemli olan haftasonu tatillerini feda ederek biz Türk oyunseverlere yaptığın yama için ayrıca teşekkür ederim...
Menü ve Görevler % 100
Diyaloglar % 100
Bu yama OyunCeviri.com tarafından hazırlanmıştır.
Proje Yönetici
Emre KUMAŞ(Baron61)
Çevirmen
Emre KUMAŞ(Baron61)
Ömer ÖZ(admin)
Test Ekibi
Emre KUMAŞ(Baron61)
Ömer ÖZ(admin)
Kurulum Programı
Ömer ÖZ(admin)
Arkadaşlar POP serisinin ilk iki oyununu çevirmiştik. Artık 3. oyunun yamasını da çıkarıyoruz. Oyunun içindeki konuşmalar da altyazı yok (1. oyun gibi). Bu yüzden sadece büyük videolardaki konuşmaları, menüyü ve oyun içindeki eğitimleri (Zıplamak için [SPACE] bas. Vs.) çevirdik. Biliyorum yamanın yapımı çok uzun sürdü. Ama okulum yatılı olduğu için sadece haftasonları evde oluyorum. Ve de evde olduğum sürece sadece çeviri yapmadım. Tatilde de hasteneye gittim. Çok kötüydüm. Neyse sonuçta yamayı çıkardık.
Beni hiçbir zaman yalnız bırakmayan, ne istersem yapan ( mesela setup dosyaları) site admini Ömer abiye sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum. Onca işi arasında bize de yetişiyor. Ona sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum.
v2.0 Hakkında:
*Yama boyutu 380 mb dan 10 mb a düşürüldü.
*Çeviriler tekrar gözden geçirildi.
Hepinize iyi oyunlar.
Yazılar resimde görüldüğü gibi değildir. Sonradan değiştirdim. Oyunda göreceksiniz.
Konu oldwarrior tarafından (16/08/2012 Saat 14:00 ) değiştirilmiştir.
Prince of Persia 2008 Türkçe Yama ÇIKTI...
Felaketler karşısında dayanıklı durmak ve kader diyerek eğilmemek, kahramanlıkların en büyüğüdür.
elinize sağlık...senin için önemli olan haftasonu tatillerini feda ederek biz Türk oyunseverlere yaptığın yama için ayrıca teşekkür ederim...
ilginiz için v2 için teşekkür ederiz...
yüreğine sağlık
Konu kuiks tarafından (03/03/2012 Saat 04:06 ) değiştirilmiştir.
Tüm hikaye oyun içi konuşmalarda olsada çok güzel bi çalışma olmuş. Ellerine sağlık.
Ellerinize sağlık. Beklediğim bir yamadı. Tek kötü kısmı oyun içi konuşmalarda alt yazı olmayışıBu arada Prince of Persia: The Forgotten Sands'in Türkçe yaması yapılamıyor mu?
acaba bunu kurabilmek için ilk versiyonun yüklü olması gerekiyormu.
Prince of Persia 2008 Türkçe Yama ÇIKTI...
Felaketler karşısında dayanıklı durmak ve kader diyerek eğilmemek, kahramanlıkların en büyüğüdür.
@Baron
ilk versiyondaki videolarda çözünürlüğü düşürmüşsünüz galiba..v2.0 sürümünde de aynı mı ?
boyutu bu kadar küçültülmüş.. acaba aradaki fark nedir ?
ellerinize sağlık.. prince of persia the forgotten sands'ın da Türkçe yamasını yapacağanıza inanıyorum ve oyunu oynamadan bekliyorum![]()
Duygularımı nasıl ifade edeceğimi bilemiyorum.Ben bir söyleyeyim, siz bin anlayın.Emek verip sayfalarca çeviri yapıyorsunuz.Biz oyunseverlere nasıl büyük bi hediye verdiğinizin bilmem farkında mısınız?Herkes adına binlerce kez teşekkür ederim, ellerinize gözlerinize, parmaklarınıza sağlık..Çalışmalarınızın artarak devam etmesi dileğiyle..
(Ayrıca yabancı dilimi geliştirip aranıza katılmayı çok isterim)
Elinize sağlık arkadaşlar![]()
Emeklerinize çok teşekkürler.
teşekkürler arkadaslar gerçekten Türkçe yama yapımınızı çok beğeniyorum
Linklere giriş yapamıyorum bunun bir nedeni varmı ???
yama inmiyor bi problem var galiba
arkadaşlar bu video benim kafamı çok karıştırdı size danışmak istedim video prince of persia kindred blades bu oyunu çıkarmamışlar pc de zorluyacagı için prince of persia bu oyunu çıkarmışlar prince of persia two thrones bende kindred blades süper thronesten video izleyin agzınız açıkta kalıcak bir pop hayrını olarak benim agzım açıkta kaldı
Ellerine sağlık paşam lazımdı![]()
// Asus M4A785D-M Pro 1200MHz(O.C) // AMD Phenom II 955 X4 3.2GHz // ZOTAC Nvidia GTX580 1536MB 384Bit GDDR5 //
// Kingston HyperEX 2x2GB 1066MHz DDR2 CL5 Kit // Aerocool Vx-R LE 700W Gaming Box // Creative Sound Blaster X-FI Extreme Audio //
// Seagate Barracuda 1TB 7200rpm SataII // XBOX 360 Elite 120GB // Logitech G27 Racing Wheel //
ilk önce bu çıkacakmış çıkarmamışlar adamlar two thrones çıkarmışlar ben bu insanları anlamıyorum bu oyun kaçarmı beeeee throneste güzelde bunu kadar degil youtubeden baktım kardeş demolarına gayet süper tüm prınce of persia serisinden güzel bir oyun malesef çıkarmamış aptal adamlar rekor kırarları bu oyunla youtubden izle kardeş bak sen videolara
Emeginize sağlık... Teşekürler...
çevirmenlerden bir ricam olucak şu video türkçe altyazıya çevirebilirlermi.... allah rızası için anlamam lazım bu videoyu lütfen...
video prince of percia two thrones in ta kendisi daha önce de izlemiştim.
Oyun proje halinde iken yapılmış erken bir video daha ismi kesinleşmemiş halinden(e3 ler deki tanıtım için yapılmış cgi videosu. gta5 in ilk videosu gibi ismi tam açıklanmamış).
Konu itibari ile bir değişiklik yok videoda. (sadece karaprensi göstermemişler zincirlerle ima etmişler sadece).
Teşekkürler
Bu oyunun animasyonu biraz araştırma yaparsanız bulursunuz...
Oyunun yamasını tekrar gözden geçirmelisiniz bence , oyunda asıl videolar çok az oyun içi ne olup bittiğini anlıyamıyoruz...
Tekrar gözden geçirilmesi bence daha iyi olur ... teşekkürler...
Yeri mi bilmiyorum ama Prince of persia nın 2008'de çıkan oyunun çeviri yapılabilinmesi mümkün mü?(Dil dosyaları açılıp bir şekilde değiştirilebiliniyor mu manasında). Birde 2008deki oyunu çevrime gibi bir düşünceniz var mı?
Süpersiniz elinize sağlık
Böyle Güzel Bir Oyunda Güzel Türkçemizin Bulunması Güzel Oldu . Tebrikler
geçmiş olsun kardeşim allah şifa versin
eski yeni demeden çeviriyorsunuz teşekkurler
Teşekkürler Arkadaşlar. Elinize Sağlık
Emeği geçen herkese sonsuz saygılar...![]()
Angry Birds Space Türkçe Yama %100
Angry Birds Rio Türkçe Yama Çalışması:%80 (Güncelleme 14.08.2012)
Angry Birds Seasons Türkçe Yama Çalışması:%90 (Güncelleme 14.08.2012)
ustam ellerine sağlık. usta prince of persia the forgotten sands türkçe yama düşünüyormusunuz.saygılar
Ellerinize sağlık. Yalnız oyunun hikaye kısmının büyük bir bölümü oyun içindeki konuşamalarda geçiyordu. Bunları çevirip altyazıya dökmeniz mümkün değil mi?
Paylaş