Kolay gelsin tebrik ederim...
Oyunceviri.com ekibi olarak yeni bir proje ile daha karşınızdayız. L.A Noire, 1947 yılında Los Angeles'da geçen bir dedektif/polisiye macera oyunudur. Oyuncular, ana karakter Cole Phelps'in dedektiflik yaşamı boyunca karşılaştığı suç ve cinayetlerin gizemlerini çözmeye çalışacak.
L.A. Noire Türkçe Yama Tanıtım Videosu
Dava Çevirmenleri:
Dosya adı Çevirmen cases0 (The Driver's Seat) Yankı DOĞAN (Repercussion) cases1 (Reefer Madness) Yunus Emre UYGUN (Ajira) cases2 Furkan KIZILTAN (Shadow Of Death) cases3 Okan ŞEN (Venomtrk) cases4 Mehmetcan ATEŞ (Mr. Manhattan) cases5 Kaan KARAASLAN (DarkLion) cases6 Ömer YİĞİT (Tejksedo) cases7 Kaan KARAASLAN (DarkLion) cases8 Ömer YİĞİT (Tejksedo) cases9 Semih LOKMANOĞLU (Unwanted_Rogue) cases10 Kaan KARAASLAN (DarkLion) cases11 Şafak YÜZÜGÜLDÜ (Phenom) cases12 (The Silk Stocking Murder) Şafak YÜZÜGÜLDÜ (Phenom) cases13 (A Walk In Elysian Fields) Furkan KIZILTAN (Shadow Of Death) cases14 Ömer YİĞİT (Tejksedo) cases15 (A Marriage Made In Heaven) Doğukan TUR (Eastblood) cases16 Semih LOKMANOĞLU (Unwanted_Rogue) cases17 (The Quarter Moon Murders) Yankı DOĞAN (Repercussion) cases18 Erdem YAVUZ (Erdem94) cases19 (Nicholson Electroplating) Yunus Emre UYGUN (Ajira) cases20 Mehmet Zeki KORKUSUZ (Vito_scaletta) cases21 Furkan KIZILTAN (Shadow Of Death) cases22 (Armed and Dangerous) Ömer YİĞİT (Tejksedo) cases23 (A Different Kind Of War) Ömer YİĞİT (Tejksedo) cases24 Mertcan AYKUT (Ezio Auditore De Firenze) cases25 (The Consul's Car) Oğuz AKDUMAN (Ogz2232) cases26 Emre KUMAŞ (Baron61) cases27 Mehmetcan ATEŞ (Mr. Manhattan) cases28 Ömer YİĞİT (Tejksedo) cases29 Mehmet Zeki KORKUSUZ (Vito_scaletta) cases30 (The Naked City) Şafak YÜZÜGÜLDÜ (Phenom) cases31 Kaan KARAASLAN (DarkLion) cases32 Emre KUMAŞ (Baron61) cases33 Furkan KIZILTAN (Shadow Of Death) cases34 Furkan KIZILTAN (Shadow Of Death) cases35 (The Fallen Idol) Okan ŞEN (Venomtrk) cases36 Mertcan AYKUT (Ezio Auditore De Firenze) cases37 Okan ŞEN (Venomtrk) cases38 (The Red Lipstick Murder) Ali Ozan ŞENGÜL(lotrozan) cases39 Mehmet Zeki KORKUSUZ (Vito_scaletta) cases40 Ömer YİĞİT (Tejksedo) cases41 (Buyer Beware) Burak POLAT (Brkplt) cases42 Mertcan AYKUT (Ezio Auditore De Firenze) cases43 Furkan KIZILTAN (Shadow Of Death) cases44 Mertcan AYKUT (Ezio Auditore De Firenze) cases45 (The Golden Butterfly ) Kaan ŞAHİN (Pazzep) cases46 Ömer YİĞİT (Tejksedo) cases47 (A Polite Invitation) Ali Ozan Şengül (lotrozan) cases48 Mehmet Zeki KORKUSUZ (Vito_scaletta) cases49 Kaan KARAASLAN (DarkLion) cases50 Mehmet Zeki KORKUSUZ (Vito_scaletta) cases51 (The Studio Secretary Murder) Doğukan TUR (Eastblood) cases52 (Manifest Destiny) Doğukan TUR (Eastblood) cases53 Mertcan AYKUT (Ezio Auditore De Firenze) cases54 Ömer YİĞİT (Tejksedo) cases55 Furkan KIZILTAN (Shadow Of Death) cases56 Mehmet Zeki KORKUSUZ (Vito_scaletta) cases57 Şafak YÜZÜGÜLDÜ (Phenom) cases58 Ömer YİĞİT (Tejksedo) cases59 (The Set Up) Doğukan TUR (Eastblood) cases60 Furkan KIZILTAN (Shadow Of Death) cases61 Ömer YİĞİT (Tejksedo) cases62 Mehmet Zeki KORKUSUZ (Vito_scaletta) cases63 (The Gas Man) Mehmet Ali FIRAT (Severus) cases64 Mertcan AYKUT (Ezio Auditore De Firenze) cases65 Kaan KARAASLAN (DarkLion) cases66 (House Of Sticks) Okan ŞEN (Venomtrk) cases67 (A Slip of The Tongue) Yiğit COŞKUNKAN (Yigitcoskunkan) cases68 (The White Shoe Slaying) Fatih EŞ (Mr. KiLLerMan) cases69 (Warrants Outstanding) Fatih EŞ (Mr. KiLLerMan) cases70 Kaan KARAASLAN (DarkLion) cases71 (The Black Caesar) Ömer YİĞİT (Tejksedo) cases72 Kaan KARAASLAN (DarkLion)
Ana Dosya Çevirmenleri
Doğukan TUR (Eastblood)
Okan ŞEN (Venomtrk)
Mehmet Zeki KORKUSUZ (Vito_scaletta)
Ömer YİĞİT (Tejksedo)
Ali Sami AKDENİZ (GhostWarrior)
Mertcan AYKUT (Ezio Auditore De Firenze)
Eren KAYASANDIK (enreka_tr)
Burak POLAT (Brkplt)
Asım Can SARIDEMİR (asimcan12)
Erdem YAVUZ (Erdem94)
Berkay ÖZTÜRK (Saaat)
Tayfun KUMAŞ (TayfunKey)
Said SÜRÜCÜ (Saidsrc)
N198
Novemba
Synergy
Zazabel
Programlama
Ahmet ÇELİK (Celikeins)
Teknik Destek
Said SÜRÜCÜ (Saidsrc)
Resim Düzenleme
Kardiyak
* Türkçe Yamanın belirlenen muhtemel çıkış tarihi 23 Nisan 'dır.
Konu venomtrk tarafından (19/04/2012 Saat 03:00 ) değiştirilmiştir.
Kolay gelsin tebrik ederim...
Konu mgnest tarafından (24/01/2012 Saat 21:55 ) değiştirilmiştir.
» İki tür insan daima açtır. Biri bilimi arayan, diğeri de parayı. - CAT STEVENS
Güzel haber. Uzun soluklu bir proje daha başlayacak![]()
Başarılar İnş çok Yakın Bir Zamanda Biter =)
Süpersiniz,hiç umudum yoktu ama gerçekten çoook sevindim..Şimdiden kolay gelsin arkadaşlar..
Çok İyi Olur Gerçekten Şimdiden Kolay Gelsin..
Arkadaşlar kolay gelsin. Sürpriz yapmayı seviyorsunuz.
İşte beklediğim haber. Çok mutlu ettiniz beni. Kolay gelsin şimdiden.
Bu haber The Witcher 2 yamasının bittiğinin yada bitmeye yaklaştığının habercisi gibi geldi bana yeni projenizde başarılar.
Kolay gelsin şimdiden.
Bu çok güzel haber kolay gelsin şimdiden.
Başarılar dilerim kolay gelsin !
Dil dosyasını açmayı başarmışsınız. Tebrik ederim. Şimdiden kolay gelsin.![]()
Kolay gelsin şimdiden, bu arada projeleriniz arasında batman arkham city de var mı eğer yoksa şimdiden oynamaya başlayım![]()
Kolay gelsin abi rpg den bile daha çok hak ediyor bu oyun Türkçeyi.
Bilginin efendisi olmak için çalışmanın kölesi olmak gerekir ...
Açıkcası konu başlığını görünce hem sevindim hemde üzüldüm sevincimin nedeni şuydu..."Ah tamam işte beklediğim çeviri yapılıyor sonunda." Üzüntümün nedeni ise..."Ama muhtemelen bir üye projesi ve %25 i geçemeye bilir pufff... epeyde güzel olurdu..."
Sonra konuya girdim ve oda ne Venom... Oyunçeviri projesiymiş dedim kesin mükemmel olur... Gerçektende şimdiden sabırsızlandım oyun harika motion capture ile yapılmış yüz detayları seçilen dialoglara göre davranışlar vs hep içimdeydi oynarken ah bir TR yaması çıksa diye...Hayaldi gerçek olduBaşarılar arkadaşlar hepinize kolay gelsin. Oyunu daha başında bırakmıştım TR siz olmuyor diye TR yaması çıktığında playstore a vs gelirse orjinal almayı düşünüyorum.
İşte beklediğim haber kolay gelsin gerçekten zorlu bir yama sizleri bekliyor.
Veni Vidi Vici.
sabah'a iyi bi haberler başladık
hayırlı olsun,allah kolaylıklar versin
Gercekten Muthiş Bi haber İnş. yakında Cıkar Bu arada Batman Arkham City calısması olcakmu
Oyunçeviri camiası için sevindirici bir haber.Oyunçeviri'nin bu denli gelişmesi takdire şayan bir harekettir.Bu yüzden tüm çevirmen ve Test Uzmanı arkadaşları tebrik ediyorum.
Geçende söylemiştim iyi bir fikir olmuş.Şimdiden Teşekkür ederiz![]()
Öldüm ve cennetteyim diğilmi![]()
Biliyorudum Türkçe Yama Çıkartıçağınız O yüzden Sakladım Bir Köşeye Helal Olsun Kolay gelsin.
Ah skyrim ahhh L.A Noire bile yapılacak sen nerdesin =(
TÜRKİYENİN TEK RAPUNK MÜZİK GRUBU OLAN "TRİP RAPUNK" TAN CORREXMUSKO .
22.Sayfalık Çeviri Heralde 2012 MART Felan Gelir![]()
zorla yeni bilgisayar aldıracaksınız vallahi, şu oyunları Türkçe oynamak için...
<3 <3 sizi seviyoruz oyun çeviri emeklerinizin karşılıgını almanız dilegiyle kolay gelsin Allah razı olsun
Hangi oyunun çevrilmesi gerektiğini çok iyi tespit edebilen bir yönetim var. İyi çalışmalar..
"Türk Evladı; Ecdadını Tanıdıkça Daha Büyük İşler Yapmak İçin Kendinde Kuvvet Bulacaktır." Mustafa Kemal Atatürk
kolay gelsin arkadaşlar çok güzel bir haber![]()
Gerçekten Türkçe yamaya ihtiyaç olan bir oyun.Bütün Cevirmenlere kolay gelsin.
Mükemmel bir haber kolay gelsin..
beklenilen bir yamydı kolay gelsin
Bu konuda bana çok mesaj geliyor. Madem öyle bilgilendirme yapalım.
Batman Arkham City projesine oyunceviri.com ekibi olarak başladık. Hatta diyalog dışındaki kalan kısımların çevirileri %80 oranında tamamlandı. Oyun içi diyalog sistemi farklı bir yapıda olduğu için şimdilik pürüzler var ama bu sorunları halleder halletmez konusunu açacağız. Umarım yeterli bilgi olmuştur.![]()
İşte bu SÜPER. Resimden anladığım kadarıyla türkçe karakterde destekleyecek. Çıkmasını sabırsızlıkla bekliyorum, kolay gelsin.
Güzel ve beklenen bir haber inş bir an önce cıkar eminim herkez bunu bekliyordurkolay gelsin...
Kolay gelsin şimdiden.
....neyi erken yaşadıysam hep ona geç kaldım...
Paylaş