Güzel bir yama olmuş. Bir oyunu %100 ve Türkçe font destekli oynamak bir ayrıcalıktır.
Bu yüzden, dieAR ve nForcer'a buradan minnettarlığımı iletiyorum.
Menü ve Görevler % 100
Altyazılar % 100
Bu yama nForcer ve dieAR tarafından hazırlanmıştır.
Need for Speed SHIFT Türkçe Yama Kurulumu
Yamayı kurmaya başlamadan önce Need for Speed SHIFT oyununu tamamen kapatmalısınız. Programın arka planda çalışmadığından emin olmalısınız. Türkçe Yamayı Need for Speed SHIFT oyununu kurduğunuz dizine kurmalısınız. Varsayılan olarak NFS SHIFT Türkçe yama dil eklentisi 32 bit işletim sistemlerinde C:\Program Files\Electronic Arts\Need for Speed SHIFT klasörüne, 64 bit işletim sistemlerinde C:\Program Files (x86)\Electronic Arts\Need for Speed SHIFT klasörüne kurulacaktır. Eğer siz oyunu farklı bir klasöre kurmuşsanız, Türkçe yamanın kurulumu sırasında Gözat... butonuna tıklayarak programı kurduğunuz dizini seçiniz ve kurulumu tamamlayınız.
Not: Her ihtimale karşı C:\Program Files (x86)\Electronic Arts\Need for Speed SHIFT klasörünün bir yedeğini almanızı öneriyoruz. Eğer NFS Shift tr yama dil eklentisinden memnun kalmazsanız tekrar eski haline döndürebilmek için bu yedeğe ihtiyacınız olacaktır.
Önemli Not:Yamayı kurma işini sorunsuz bir şekilde yaptıysanız dil seçenekleri içerisinde Türkçeyi seçiniz.
Konu oldwarrior tarafından (16/08/2012 Saat 13:13 ) değiştirilmiştir.
Güzel bir yama olmuş. Bir oyunu %100 ve Türkçe font destekli oynamak bir ayrıcalıktır.
Bu yüzden, dieAR ve nForcer'a buradan minnettarlığımı iletiyorum.
Ellerinize emeğinize sağlık![]()
Teşekkürler bu arada yamayı denedim çalışıyor.![]()
Oyun elimde mevcut ; ama klavye ile oynadığımdan kontrolü çok zor , yamayı indirip oyunu tam anlamıyla oynamak istiyorum ama simülasyon (gerçekleştirici) tarzı olduğu için çok kararsızım , acaba ayarları mı iyi yapmak lazım?
[size=10pt]çok güzel olmuşa benziyor gerçekten çok tşkrlr....[/size]![]()
![]()
Emeğinize sağlık.
Allah Razı olsun ;D
Eleştirim olacak ama beni afedin çevirmenler yamayı kurdum fontlar felan geyet uyumlu ama malesef kariyer trailerlarındaki altyazılarda anlam bütünsüzlüğü var tekrar düzenlemesi gerektiğini düşünüyorum.Emeğiniz için teşekkürler.
Sağolun. Oyunu türkçe yama ile oynayıp bitirdim. Çok güzel olmuş.
her zaman ki qibi qüzeL bi çaLışma![]()
Darksiders Türkçe Yama / Resimli Anlatım
Devil May Cry 4 Tükçe Yama / Resimli Anlatım
Call of Duty 4 Modern Warfare / Resimli Anlatım
© Copyright OyunÇeviri.com & Since 2009
█║▌│ █║▌ ║││█║█║
yama için teşekkürler yanlız bir tek ben beceremedim sanırsam ,yinede şuan buldum oyunu açar açmaz dil menüsü geliyor english yazıyor onu türkçe yapın![]()
Şimdi indirip kurdum gayet başarılı görünüyor teşekkür ederim...
[quote author=serkan baba link=topic=292.msg1610#msg1610 date=1283603239]
yama için teşekkürler yanlız bir tek ben beceremedim sanırsam ,yinede şuan buldum oyunu açar açmaz dil menüsü geliyor english yazıyor onu türkçe yapın
[/quote]
Zaten biraz alta inerseniz Türkçe var.
arkadaşlar ben bu yamayı indirdim ama ne yaptıysam türkçe dil seçeneği cıkmadı ne yapmalıyım?
Gerek kalmadı hallettim
paylaşım için teşekkürler.
ellerinize sağlık süper
teşekkürler eline sağlık
Öncelikle herkeze selam ve site hayırlı olsun üstadlar Herkeze...
NFS:shift TR yamayı kurdum ve sorunsuz kullanmaktayım....Oyunun Türkçe karakter desteklemisiyle ve özenilmesiyle güzel bir TR yaması olmuş........
Emeği geçen herkeze selamlar saygılar...
ellerinize sağlık
çok güzel tşkler. yanlız bende ayarlar bozuldu :S ekran ayarları bozuldu düzeltemiyorum yardım edermisiniz
Elinize sağlık![]()
yamaya emeği geçenlere çok teşekkürler.
eline sağlik arkadaş cok ii olmuş. 8)
Arkadaşlar bende bu oyunun orjinali var.Ben şimdi bu orjinal oyuna yama yapmaya kalksam neler olur ?
[quote author=zb_meqan link=topic=292.msg4338#msg4338 date=1284715995]
Arkadaşlar bende bu oyunun orjinali var.Ben şimdi bu orjinal oyuna yama yapmaya kalksam neler olur ?
[/quote]
Bir sorun çıkaracağını sanmam.
Çok güzel oynarsınArkadaşlar bende bu oyunun orjinali var.Ben şimdi bu orjinal oyuna yama yapmaya kalksam neler olur ?![]()
elnize saglik
teşekkürler emeğinize elinize gözünüze sağlık![]()
yama için tşkler..yanliz bn yamayi kurdum ama Türkçe seçenegi çikmadi :S oyunu D ye kurdum ' D:\Need for Speed ' buraya. yamayida buraya kuruyorum olmuyo en altada baktım yok Türkçe seçenegi
Ekran görüntüleri eklendi... Alıntı değildir.
...
ovv süper elinize sağlık hemne oyunda test edeceğim![]()
hotfile ölü, rapidshare zaten indiremiyoruz ?
İndiriliyor Rapidden.
Tıkladığınızda Slow Download 'a basın.. Saniyenin bitmesini bekleyin ve indirin. Sorun yok
Hotfile linkiyle ilgileniyorum..
[quote author=perckli29 link=topic=292.msg15729#msg15729 date=1289639261]
hotfile ölü, rapidshare zaten indiremiyoruz ?
[/quote]
The first and the only game translation website of Turkey
Çok teşekkürler yamayı sorunsuz yükeldim.
Hotfile linki ölmüş...
1.02 patch de sorunsuz çalışıyor yama teşekkürler
[quote author=RoNstyLe link=topic=292.msg854#msg854 date=1283150759]
Teşekkürler bu arada yamayı denedim çalışıyor.
[/quote]
hocam avatarın tanıdık geldi bi yerden şimdi çıkarcam![]()
![]()
![]()
Teşekkürler.
Teşekkürler Sağ olun
Paylaş